Åpen dag og øvelse med Force Marsjør

Torsdag 17. februar arrangerer Force Marsjør Juzz-Band & Fotnotene Åpen dag i Portnerboligen like utenfor fakultetet mellom kl. 11 og 13. Dette er en unik mulighet til å få oppleve fakultetets mest historierike bygg fra innsiden og bli bedre kjent med Force Marsjør!

Vi stiller med kake og brus, og hvis du deltar i vår Force Marsjør-Quiz kan du vinne fine premier! Skulle du få lyst til å prøve å spille litt mens du er på besøk, har vi mange instrumenter du kan prøve.

På kvelden samme dag har vi Åpen Øvelse fra kl. 18:00-20:00. Her kan de som har lyst til å være med å spille eller danse banke på Portnerboligens hellige dør. Og vær ikke redd; vi er ganske flinke, men vi stiller ikke høye krav til rekrutter. Om du ikke har spilt på 10 år eller aldri har satt foten på et dansekurs, er det mange av oss som har vært i samme situasjon. Dette er din store mulighet – Velkommen alle sammen!

Force Marsjør Juzz-Band & Fotnotene

Dette innlegget ble publisert i Festligheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.