En kongelig styremiddag

O ærverdige blogg!

Lørdag 19. mars åpnet nestleder Marie sitt og sin forlovedes vakre hjem for Force Marsjørs styre. Her ble den tradisjonelle og sagnomsuste Styremiddagen avholdt med brask og bram. Selv om innholdet av denne feiringen av oss selv vanligvis ikke gjøres kjent for Force Marsjørs vanlige middager, ble gårdsagens  styremiddag såpass spesiell at det er på sin plass å dele noe med dere ivrige blogglesere. Måltidet besto av en treretters middag bestående av fylte paprika til forrett, lam og fratinerte poteter til hovedrett og vaniljeis og skogsbærpotpourri til dessert. Maten var høyst velsmakende og delikat, og på vegne av det norske folk vil jeg rette en takk til våre eminente kokker; Håvard og Marie.

 «Hva skal jeg gjøre med den kongelige brokk?» – Hans Majestet

Maten var en konge verdig, og det skulle i grunnen bare mangle ettersom flesteparten (?) av styret var i uvanlig kongelig modus. Det tok nemlig ikke lang tid før markedsansvarlig, fotnoteansvarlig og diverse andre ansvarlige plutselig inntok roller som majesteter, kongelige høyheter og eksellenser. H. M. Kongen var tilstede og holdt flere velformulerte taler, og danset også med H.M. Dronningen til tonene av «Kongesangen». Flere av styrets medlemmer ble både adlet og slått til riddere av hans majestet.


Kongen takker vår vertinne, hertuginnen          Deres Majesteter Kongen og Dronningen
av Loddefjord, Lady Thomas                                danser til «kongesangen»


Dame Gerd takker Hans Majestet etter
å ha blitt utnevnt til Grand Princess of
the Imperial Cardstokk

Da hovedretten var fortært, beordret hans majestet de kongelige lakeier til å komme med desserten. Kongeparet valgte å bivåne serveringen fra kjøkkenet, og da desserten var på bordet, gjorde de sin entré til de øvrige eksellensers fornøyelse og misunnelse. Imidlertid var det ikke hele styret som var helt overbevist om at kongelig etikette var på sin plass. Mustitiarius og Kjell utstrålte en viss naturlig skesis ovenfor majestetene, uten at disse tok notis av dette (det skal dog nevnes at Kjell fant seg godt til rette i rollen som biskop senere på kvelden).


De kongelige gjør en ærbødig entré                     Mustitiarius er naturlig skeptisk, mens 
til desserten                                                            biskop Eiesland tydelig er på gli.

Lady Thomas ble flere ganger rørt til tårer av Hans Majestets tidvis uendelige taler, og hertuginne Abby klart ga uttrykk for at «it isn’t only only, but but». Ettersom timene gikk ble utrolig nok også de kongelige trette, og på oppfordring fra Dame Gerd forlot vi vår vertinne og tok nattbussen til sentrum, selv om Hans Majestet helst hadde ønsket seg en kongelig kortesje. Kongen og Dronningen tviholdt på den kongelige etiketten også på bussen, og konverserte høylytt til stor glede for de andre passasjerene. Da vi kom til sentrum gikk vi hver til vårt, og prøvde å komme oss litt mer ned på jorden. Det var en fantastisk kveld, og som en oppfordring til vordende styremedlemmer, kan det sies at styremiddagen alene er verdt det:)


Lady Thomas er tydelig beveget idet
H.M. Kongen takker henne for
gjestfriheten – igjen…

XOXO – His Majesty

Dette innlegget ble publisert i Festligheter og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.