Bli Med!

2014-05-21 16.48.30


På Dragefjell har vi et jusband,
vi spiller til hverdag og fest.
Med fotnoter som tør,
du har nok sett oss før,
og navnet det er
Force Marsjør!«

Force Marsjør trenger stadig nye medlemmer, både spillende og dansende.

Vår besetning består av de tradisjonelle blåseinstrumentene og en variert perkusjonsgruppe, men det er ikke noe i veien for å være med og spille andre instrumenter!

Fotnotene tar imot alle som kan tenke seg å danse, og det er ingen krav om forkunnskaper. Det viktigste er at man ønsker å være med i en sosial gjeng som ikke tar seg selv så høytidelig. Både gutter og jenter er hjertelig velkommen!

Vi tilbyr et unikt miljø for våre medlemmer, her blir du kjent med folk fra alle landsdeler. Gjennom året har vi mange sosiale sammenkomster, vi har blandt annet vært på turné til Rosendal og skitur til Hemsedal.

Vårt tilholdssted er i Portnerboligen uten for Det juridiske fakultet. Hver torsdag fra kl. 18-20 øver de spillende i Auditorium 4 og de dansende i Portnerboligen. Etter øvelsen er vi ikke ukjent med å sosialisere over noe å drikke. Alle øvelser er åpne og du er hjertelig velkommen!

Dersom du er nysgjerrig på hva vi driver med, har spilt et instrument tidligere eller har en indre drøm om å bli danser – ta gjerne kontakt! Vi har alltid plass til nye medlemmer!

Ta kontakt med leder Mina Haugen på tlf. 477 54 545